Longitude Appartementen
Zorgeloos wonen met rendement
Op een zuchtje van ’t Stad
Geniet van gratis interieuradvies
Levenslang zorgeloos wonen
Wonen in een actieve buurt
Omringd door water en groen
Duurzaam wonen in een nieuwbouw
Close

Op een zuchtje van ’t Stad

Binnen de 4 minuten winkelen op de Meir, een museum bezoeken, heerlijk kuieren op de Grote markt of genieten van een terrasje op de Groenplaats?

Longitude appartementen zijn ideaal gelegen. Tramlijnen 3, 5, 9 en 15 houden hier halt. Ook door de fietsers- en voetgangerstunnel ben je snel en veilig op je bestemming. Je favoriete kroeg, restaurant of boetiek liggen dus binnen handbereik.

Close

Geniet van gratis interieuradvies

Kan je wat hulp gebruiken bij de inrichting van je interieur?

De professionele interieurarchecten van Vooruitzicht begeleiden je persoonlijk bij het maken van de juiste keuzes voor je keuken, badkamer en vloerafwerking Een service die borg staat voor een zorgeloos parcours. We maken van je huis een thuis.

Close

Levenslang zorgeloos wonen

Wil je koers zetten naar rustiger vaarwater na je pensioen?

Longitude appartementen zorgen voor een ideaal kader. Er is een krantenwinkel, een apotheker en een ZNA-specialistenpraktijk. Een supermarkt en een volledige seniorencluster staan al in de steigers. De Regattawijk is in volle expansie. Een wijk om levenslang zorgeloos te wonen.

Close

Wonen in een actieve buurt

Kijk je er naar uit om samen met je kleinkinderen veilig te kunnen ravotten?

De Longitude appartementen liggen vlakbij grootse avonturen. Door de autoluwe steegjes en verkeersvrije pleintjes is het veilig fietsen en spelen in de buurt. Als klap op de vuurpijl heeft het Galgenweelpark een mooie speeltuin en grasvelden waar je kleine rakkers zich kunnen uitleven. Geniet van de zon, de omgeving en een heerlijke picknick samen met je kinderen en kleinkinderen.

Close

Omringd door water en groen

Wonen met zicht op de Middenvijvers, wandelen in het fantastische Galgenweelpark en genieten van de rustgevende zeilplas, het Galgenweel, in je achtertuin ?

De Longitude appartementen worden omringd door groen en water. Er is genoeg plaats en ruimte om je eigen oase van rust en ontspanning te creëren.

Close

Duurzaam wonen in een nieuwbouw

De Longitude appartementen hebben een sterk energieprestatieniveau. Geluidsisolatie, ventilatie en de kwaliteit van de technische installaties zijn zorgvuldig geselecteerd en geïnstalleerd. Ze realiseren een aanzienlijke kostenbesparing op uw energiefactuur. Daarmee is uw appartement klaar voor de toekomst. Uw toekomst. Met rendement.

De tram stopt voor de deur. Je bent zo in 't stad
Aan’t water wonen in het groen. Da’s een droom

In 5 stappen van je woning naar een nieuw appartement

Wij helpen je graag op weg met een handig 5-stappenplan, boordevol tips & tricks.

Raadpleeg hier de type plannen
 

Bekijk hier onze typeplannen van de nog beschikbare appartementen.

Meer info?

Laat in onderstaand formulier jouw contactgegevens achter en wij contacteren u spoedig.

Voornaam *  Naam * 
Telefoon
E-mail *  03 260 95 60 – pw@vooruitzicht.be
Vooruitzicht N.V. - Leopold de Waelplaats 26 – 2000 Antwerpen